Tämä viikko on lomailtu Syötteellä ja koiratkin on päässeet vielä vähän nauttimaan lumesta. Riemun kanssa olen tehnyt vähän keppi-ilmasua ja kaukokäskyjä. Muuten on kiivetty mäkiä niin iltalenkillä (laskettelurinteen vierusmetsää ylös) kuin lumikenkäilemässäkin ("valloitettiin" Teerivaara) ja seikkailtu moottorikelkkareiteillä (niillä on viikolla hiljaista, vasta nyt perjantaina näyttäisi kelkkailijat taas saapuvan paikalle). Voima on käynyt isännän kanssa hiihtämässä, ja me on Rimpun kanssa käytetty se aika leppoisaan lenkkeilyyn kahdestaan. En muistanutkaan miten helppoa elämä on vain yhden koiran kanssa.

Keskiviikkona ja torstaina tein Riemulle jälkikeppitreenin lumella. Kiivettiin tosiaankin ylös sitä laskettelurinteen vieressä olevaa metsää, jossa on rinteen ulkopuolella lasketelleiden jäljiltä kävelyn kestäviä kovia rännejä. Jätin Riemun kiinni puuhun ja vein molemmilla kerroilla 7 keppiä n. 10-20 askeleen välein pitkin ränniä ylärinteeseen. Molemmilla kerroilla Riemu jäljesti hurjan tarkasti siihen nähden että jälki oli aivan tuore, ja nosti innokkaasti kaikki kepit. Hauskaa :D Mitähän se rinnekonekuski mahtoi miettiä kun metsässä vilkkui otsalamppu ja näkyi ehkä heijastimetkin ;)

Kaukoissa olen vihdoin päässyt istu-maahan-istu treenissä parin metrin päähän. Seisomasta maahan ja takaisin en ole vielä ottanut etäisyyttä, sillä Riemua taytyy avittaa jotta se tekee seisomisesta maahanmenon oikein, siinä se tuppaa käyttämään takajalkoja väärin niin että tulee eteenpäin. Maasta seisomaan se nousee hyvin käsimerkillä ja käskyllä, siihen voisi ottaa kyllä etäisyyttäkin.