Eilen olin Riemun kanssa ensimmäistä kertaa Jaanan tokoryhmässä. Treenattiin vielä hallissa ja yllättäen neiti oli pikkuisen jännityneen oloinen ryhmässä. Paikallamakuutreeni meni hienosti, liikkeestä maahanmenoon pitäisi saada nopeutta lisää. Liikkeestä seisomista ei olla vielä tehty, ja tehtiinkin liikkeestä istumista joka tarvitaan ensin. Tein myös kymmenisen toistoa luoksetulonRiemu kyllä leikki innolla, mutta teki kosketuskeppiäkin vähän hitaasti, joten luulen että se oli hidas koska uusi ryhmä ihmetytti.

Vinhan kanssa keskityin noutoihin, hyppyihin ja jääviin. Noudot ensin kilon kapulalla, saisi palauttaa laukassa, muuten ok. Hypyt 80-90-100 cm, jokaisella korkeudella kaksi hyppyä, metristä vielä pallon kanssa. Näyttää tarvitsevan aika paljon vauhtia, mutta hyppää rohkeasti vaikka kolautuksia on tullut. Seuraamisen väleissä vähän löysiä, paransi kun aloin liikkua itse ryhdikkäämmin. Jäävät liikkeet meni tosi hienosti. Otin istu-maahan-seiso järjestyksessä ensin kerran sitten lopuksi kahteen kertaan kaikki peräkkäin. Lopuksi vielä hiottiin vähän seisomisen paluuta, peko-tottiksessahan seisomisestakin tulee luoksetulo, ja paluuta on tehty tosi vähän. Myös aamulenkillä Vinha teki kaikki kolme jäävää liikettä hienosti oikein.

Ihmeellistä miten nuo jäävät voi nyt mennä tosi hienosti, viime viikon jälkikoetta varten hinkkasin niitä aika paljon ja tuntui ettei homma mennyt kuin huonommaksi. Samoin jo huhti-toukokuun vaihteessa ennen peto-koetta näissä oli ongelmia. Vinha ei mennyt maahan ja se istui seisomiset. Nyt en ole treenannut melkein viikkoon ollenkaan tottelevaisuutta, ja yhtäkkiä homma sujuu täysin ongelmitta. Sama juttu oli viime vuonna, parin kolmen päivän "hauduttamisella" koira yhtäkkiä taas muisti miten likkeet menee. Haluaisin kovasti ymmärtää mistä tämä johtuu!