Startattiin Riemuttimen kanssa toisen kerran tokon alokasluokassa viime keskiviikkona eli 3.4. Jälleen Kannuksessa, tuomarina tällä kertaa Veijo Kinnunen. Koepaikalla piti olla jo ennen kuutta, joten töiden jälkeen ehdin vain lyhyen lenkin, olin koepaikalla nipin napin ajoissa ja aikaa keskittymiselle ennen paikkamakuuta jäi nuukasti. Lisäksi Riemutin päätti ruveta pöhkimään tuomari-Veijoa jo kehän ulkopuolella, joten ainekset "riemuvoittoon" ei olleet ihan koossa...

Kehuin Riemua kehässä ennen luoksepäästävyyttä aina kun se katsoi tuomaria, ja autoin sitä pienellä kehulla itse luoksepäästävyyssäkin, joten se onneksi vain peruutti. Arvosana 8,5.

Paikkamakuussa Riemu kyttäsi edelleen Veijoa, mutta kesti kuitenkin ollen vain levoton, ei ryöminyt eteenpäin. Arvosana 8.

Ennen yksilöliikkeitä nostatin Riemua taisteluleikillä vähän enemmän kuin sopivasti, ja sen oloista oli sitten kehässäkin. Ennen hihnaseuruuta tuntui että koira singahtaa takuulla johonkin etuvasemmalle, kun minä lähden eteenpäin, mutta onneksi ei sentään. Pikkuisen levoton seuraaminen, pompahtelua ja pysähdyksessä tuomarin kohdalla maan haistelua, arvosana 8.

Vapaana seuraamisessa alkoi sitten tuntua, että Riemukin keksi mitä ollaan tekemässä. Pompahtelua edelleen ja ehkä poikitusta, 9.

Maahanmenoa varmistelin hidastamalla vauhtia käskyn kohdalla, 9. Luoksetulossa Riemu törmäsi, 8,5. Liikkeestä seisomisessa ehkä varmistelin myös, tai sitten koira käänsi palatessa vähän etupäätä 9. Hypyssä ei huomautettavaa, 10. Kokonaisvaikutus 9,5, ja kättelyssä Riemukin malttoi jo nuuskaista tuomaria. 

Tuloksena siis ykkönen 175,5, pisteellä ja kolmas sija :) :) josta hieno vihreä emalinen muumimuki ;)

Kokeen jälkeen onnistuin vähän hengaamaan tuomarin lähimaastossa, Riemu keskittyi seuraamiseen ja palkkasin sitä sekä kontaktista että tuomarin katsomisesta rauhallisesti.