Tämän viikon pekotreenit oli tottista molempien ryhmien voimin kentällä. Riemun kanssa en tehnyt mitään kovin vaativaa vaan keskityin kontaktitreeniin häiriössä. Istuttiin siis kentän reunalla mahdollisimman lähellä ihmisryhmää niin että Riemu vielä malttoi pitää kontaktin minuun. Lisäksi vähän seuraamista. Kun olin ensin palkannut pelkästään kontaktista perusasennossa sujui seuraaminen yllättävän hienosti. Lisäksi otin ketteryystelineitä. Hyvän alun jälkeen tikapuilla on ollut ongelmia. Riemu pyrkii ryntäämään, ei malta keskittyä asettelemaa jalkojaan puolille ja takajalat tuppaa jäämään kyydistä. Ajattelin että toisella puolella kulkevasta avustajasta olisi hyötyä, mutta ei se ihan sujunut. Tynnyrisilta ja putki menee jo ongelmitta, keinulla täytyy myös saada vähän vauhtia pois. Kokeiltiin ekan kerran myös pituushyppyä, ei ongelmia siinäkään.

Vinhan kanssa pääsin kentälle vasta kun osa porukasta oli jo lähtenyt, mutta saatiin silti ihan hyvin häiriötä. Neiti oli kerännyt autossa intoa ja tuli melko lailla raamit kaulassa asenteella kentälle. Niinpä sitten tehtiin alkuun ihan lyhyitä seuraamispätkiä ja henkilöryhmää tiheästi palkaten. Sitten ampumiset, taisi olla yhteensä neljä paukkua. Vinha keräsi niistä lisää kierroksia ja seuraaminen hajosi kyllä aika lailla. En treenannut pitkästi koska Vinha ontui oikeaa etujalkaa vielä tiistaina.

Torstaina mentiinkin sitten ensin Minnalle ja Vinha pääsi hierottavaksi. Sillä oli jumia selässä ja oikeassa etulavassa, jumit on syntyneet oletettavasti Riemun kanssa riehumisesta ja Riemun törmäilystä. Se on alkanut taas harrastaa sitä "vauhdilla päin Vinhaa" rynnistelyä Hieronnan jälkeen Vinhuli jäi takki päällä autoon ja menin Vinhan treenivuorolle Riemun kanssa. Treenattiin sekä odottelua että liikkeitä. Ensin seuraamista ja kontaktia, sitten liikkeestä istumista kosketuskepin kanssa, paikallamakuuta häiriköitynä ja lopuksi vähän (rauniokokeen ketteryystelineistä) pöydille menoa. Joka välissä käytiin kentän reunalla ja odotin että Riemu rauhoittui olemaan hiljaa ja istumaan seinän vierellä ennenkuin jatkettiin.