Aamupäivällä tein Vinhan kanssa laatikkopistotreeniä pihalla. Laitoin nyt kolmet ämpärit, ämpäreiden etäisyys toisistaan 4 metriä ja keskilinjasta ensin 5, sitten reilu 7. Alkuun V teki virheitä niin että kiersi vain toisen ämpärin jostain parista, osin vikana oli se että omalla liikkeelläni työnsin koiran edelliseltä pistolta liian "ylös", jolloin sen olisi pitänyt kaartaa vähän taakse osuakseen ekalle ämpärille, mutta pääosin kyllä syynä oli vain kiire ja hutilointi. Mutta treeni meni kokonaisuutena tosi hienosti. Sain nopeasti Vinhan tekemään kaikki kolme "pistoa" putkeen ja sillä oli valtava vauhti ja into päällä. Lopuksi siirsin ämpäreitä niin että etäisyys keskilinjasta oli tuon 7,5 m jolloin keskimmäiset ämpärit menivät ympyräkukkapenkin kanssa samaan linjaan ja Vinha piti kiertää myös se. Meni aivan loistavasti  Pihalla etäisyyksiä ei voi enää pidentää, joten huomenna katsotaan miten homma sujuu pellolla ja yritetään venyttää etäisyyksiä. Koemaalasin yhden ämpärin valkoiseksi, suihkemaalilla kävi nopeasti ja kuivui nopeasti. Loput maalaan huomenna niin näkyvät paremmin pellolla.

Killan tokotreeneissä Vinha treenasi kosketuskepin kanssa seuraamista. Ajatuksissa on opettaa seuraaminen kokonaan uusiksi, mutta vielä en ole ihan loppuun harkinnut sitä. Pitäisi keksi uusi seuraamiskäskykin. Olisko ihan perinteisesti seuraa? Perään kolme lähetystä ruutuun. Eka jälleen vasemmalle ohi, löysi ruudun kuitenkin itse ja kohtuu nopeasti, jospa alkaisi vihdoin hahmottaa sen? Sitten Riemu kävi pissalla ja teki pientä kontaktitreeniä ja Voiman piti tulla kentälle asti, mutta se nukkui sykkyrällä häkin perällä eikä halunnut tulla ulos ollenkaan  Liekö väsynyt niin Harrinniemeen tehdystä lenkistä. Toisella kierroksella Vinha treenasi kaukokäskyjä: Maasta istumaan ja seisomaan sekä muutaman kerran maasta istu/seiso ja takaisin maahan. Etäisyys 7 metriä, pääosin nousi ekalla käskyllä, mutta otti vääriä asentoja. Maahan mennessä jäi kyynärpäät ylös. Sitten metallinoutoa, hyvä vauhti, melkein kunnon laukkaa. Kaksi tavallista, sitten kolmannella vauhdista palkaksi pallo. Lopuksi merkin kiertoa, hyvä vauhti jälleen, aivan toista kuin lönkyttely kesällä helteessä. Pari pallopalkkaa, pari namipalkkaa. Kaksi kertaa pysäytys seisomaan, aloitti pysähdyksen nopeasti mutta eteni silti oman mittansa, mitähän tällekin tekisi.

Tokoilun jälkeen piti mennä vielä yliopistokeskuksen parkkikselle tekemään asfalttijälki, mutta satoi eikä vesivana olisi näkynyt  Jäljen tarkka sijainti olisi pitänyt siis vain muistaa joten jätin suosiolla tekemättä.