Vinhula, Vinhis, Pulu, Hömppä, V the Vauhti, eli rakas Vinha tänään 5 v 7 kuukauden kuluttua Vinha on vanhin oma koirani ikinä. Toivottavasti saamme kulkea yhdessä vielä pitkän matkan. Ja ehkäpä viikonlopun kelit sallivat synttärisankarin kuvaamisen.

Tampereelta palailtuani tein kaikille kolmelle pienet sisätreenit. Ulkona oli auton mittarin mukaan pakkasta -29, joten ei ajatustakaan treenata siellä. Riemun kanssa testattiin taas tennarikapulan nostamista. Neiti ei ollut niin sähäkkä kuin maanantaina, mutta kuitenkin nosti kapulaa kun olin polvillani. Namit pöydältä maanantaiseen tapaan, maanantainahan olin seisomassa. Tein ensin 10 toistoa, sitten toiset 10 joka oli ehkä vähän liikaan koska neiti alkoi hyytyä. Lopuksi tennarin kantamista. Vähän myöhemmin lisää, nyt niin että laitoin tennarin noin metrin päähän ja Riemu sai hakea sen. Se pyrkii pyörimään ympärilläni ja ympyrää edessä, mutta kun ojennan oikean käden tennari tulee kyllä siihen. Nämä meni kohtuullisesti, viimeisestä palkaksi koko ruoka.

Vinhan kanssa tunnaria eiliseen malliin. Ensin 3x5 toistoa kahdella kapulalla. Nyt kun maltoin stopata homman 5 toiston jälkeen sujui hyvin. Yksi virhe (väärän kapulan tönäisy) josta oikea pois ja hetken tauko. Uskalsin lisätä  kolmannen kapulan. Edelleen meni hienosti ja tein 3x5 toistoa. Vaihdoin omalle haisevan kapulan aina 2 session jälkeen. Lisäsin vielä neljännenkin kapulan, mutta siinä kohtaa Vinha teki virheen heti ekalla toistolla, eikä mulla ollut hajutonta kapulaa enää neljännen korvaajaksi joten viimeiset 5 toistoa tehtiin vielä kolmella kapulalla. Nyt mietin treenaisinko tätä tänään illalla hallilla (Kannuksessa) vai en. Ehkä on parempi saada homma vähän varmemmaksi ensin kotona.

Ja vielä Voiman näyttelyseisomistreenit. Aloin lisätä käskyä Top. Katsekontakti tulee jo varmasti. Tehtiin myös vähän sivulletuloa ja yritettiin seuraamista. Ei hyvä, jätkä jää istuskelemaan.