Viime ja edellisen viikon peko-treenit onnistuttiin vielä pitämään rauniolla. Pimeä tulee kahdeksan maissa, mutta meitä oli paikalla sen verran vähän että ehdittiin ihan hyvin kahdessa tunnissa.

Toissa viikolla Riemu treenasi toiseksi viimeisenä ja sillä oli maalihenkiä vain "käyttämättömissä" piiloissa, ts. radalla oli useita piiloja joissa oli suht tuore haju. "Haisevien" mutta maalihenngettömien piilojen kanssa ei ollut ongelmia, Riemu kävi tarkistamassa pari, mutta ei jumittunut niihin. Eka piilo oli suht harva vaakaputki josta tuli haju piilon päälle kasaan. Mika käveli piilon päälle häiriöhenkilönä, ja Riemu joutui jonkin verran miettimään mistä kohtaa se ilmaisee, mutta oli kuitenkin varma asiastaan. Toka piilo "maakuoppa" jota Riemu haisteli sekä pystykaivo- että vaakaputkiluukun puolelta. Se toi rullan vaakaputkelta, mutta vei näytölle kaivolle. Kolmantena "karhunpesä" alhaalla kuopassa tornin vieressä. Piilosta tuli haju sen taakse, mutta sisäänmenoluukku haisi tietysti myös voimakkaasti. Lisäksi koko muu porukka oli häiriköinä piilon ympärillä: Riemu mietti ja paikallisti ja toi rullan lopulta piilon takaa mutta vei näytölle luukulle. Sen pitäisi olla tarkempi siitä että vie näytölle tismalleen siihen mistä on ottanut rullan. Vaikea tietää kuitenkin miten asia koiran mielessä menee sillä tottahan se haistaa että sama tyyppi haisee ikäänkuin kahdessa eri paikassa.Häiriöhenkilöt olivat selvästi myös häiriöksi sille. Näyttäisi siltä että savu, meteli ja laukaukset eivät sitä niinkään häiritse, eniten pitää treenata ylimääräisiä raunioilla kävelijöitä.

Viime viikolla jälleen radalla "haisevia" piiloja ja Riemun maalihenget uusissa piiloissa. Koitin miettiä Riemulle piiloja joista se ei saisi helposti hajua, vaan sen pitäisi mennä jonkin matkaan lähettämääni suuntaan tai muuten irrota. Tein etsinnän myötätuuleen. Ja jälleen häiriöhenkilöitä piilojen lähistölle. Ensimmäinen piilo oli simppeli, tokalle lähetin ja Riemun piti edetä kahden häiriöhenkilön ohi. Se vähän vilkuili ympärilleen, mutta paikallisti selvästi kuitenkin hajun. Kolmas oli vähän kauempana, "vattupuska", etsittiin siis vähän tyhjää matkalla. Riemu irtosi hyvin ja sillä oli vauhtia paljon enemmän kuin edellisellä kerralla. Kivasti se liikkuu raunioilla, ei kaahaa ja on varmajalkainen.