Sain viikonlopun vierailta hajut talteen joten tänään päästiin tyttöjen kanssa treenaamaan. Tänään yhdistettiin hajun ottaminen purkista "purkkiradalle". Radalla (joka siis tullee koostumaan vessaharjakipoista joissa hajulapun sisältävät purkit pysyn(ne)vät pystyssä) oli kuitenkin vain yksi purkki eikä mitään erottelua siis vielä tehty. Ja muutaman toiston jälkeen totesin että tämä oli vähän tyhmä treeni. Täytyy hankkia lisää noita kippoja, ja sitä ennen voisin liittää hajun ottamiseen vihjeen molemmille.

Löytyispäs jotain lasipurkkia vähän isompia hyvin pystyssä pysyviä kippoja joissa on tasainen pohja, olen vaan niin samperin huono keksimään näitä viritelmiä. Vessaharjakippo ajatus on Helin, ja se on muuten hyvä, mutta kipon pohja on pyöreä ja osa lasipurkeista pysyy siinä huonosti pystyssä. Toisaalta nuo kipot on halpoja ja niitä saa kätevästi eri värisinä.

Voi-Voi treenaa samaan aikaan noutoa. Sain sen eilen jo hienosti nostamaan mulle puista noutokapulaa lattialta käteen kun olin polvillani, mutta sitten nousin seisomaan ja koko homma meni ihan pieleen. Sain lopulta vain haukuskelua, jouduin haukkumista sammuttaakseni ottamaan kapulan monta kertaa pois ja tänään Voima oli sitten ihan hoona kapulan kanssa No, vaihdoin suunnitelma Beehen, pidin kapulaa kädessä ja naksuttelin siitä että Voi tarttui kapulaan hampailla ja lopulta jo saatoin vähän irrottaa kapulasta. Kapulaan tarttuminen ja nostaminen ei sinänsä ole vaikeita, vaikeaa on se ettei Voima kapulan tartuttua hampaisiin automaattisesti peruuttaisi paria askelta.