Illat alkaa pimetä jo niin varhain ettei maanantain hakutreeneissä tahdo ehtiä valoisalla treenaamaan kovinkaan montaa koiraa. Viime maanantaina suunnattiinkin raunikselle ja tehtiin piilolaatikoita hyödyntäen rata parkkialueen viereen tasatulle hiekkakentälle. Meillä oli neljä laatikkoa ja yksi naamioverkko piilo ja otin Vinhalle kolme maalihenkeä siten että se löysi ensin vasemmasta etukulmasta yhden, sitten tyhjä oikealle, yliheitto vasemmalle ja sieltä toinen maalihenki, tyhjä jälleen oikealle ja yliheitto vasemmalle josta kolmas maalihenki naamioverkon alta. Tai tämä oli siis suunnitelma... Eka pisto meni hyvin, toka tyhjä hyvin, Vinha tarkisti piilon ja eteni suunnilleen oikeaan suuntaa, mutta yliheitto ei toiminut. Vinha teki lyhyen piston ennen piiloa olleen muovikasan ympäri ja huusin sen pois kun se lähti liikaa etenemään. Uudelleen keskilinjalta lähetettynä teki suoran hyvän piston. Tältä tokalta maalihengeltä tullessa Vinha näki kolmannen menevän piiloonsa ja sai siitä vähän apuja viimeiseen yliheittoon. Se teki ihan hyvän piston oikealle ja siitä sitten suoraan keskilinjan yli maalihengelle. Yliheitot siis onnistuu avuilla, ei vielä ilman.

Rimpula teki pimeässä rullatreeniä, nyt maalihenkenä Eija. Pelitti oikein kivasti. Etäisyyttä ehkä 2-3 metriä, ensimmäisellä sessiolla vähän hiipui, mutta sitten ymmärsin hyödyntää sivustakatsojat toistojen laskijoina ja sain stopattua aina 5 toiston jälkeen. Tehtiin yhteensä n. 20 toistoa. Täytyy saada lisää irtorullia jotta voin alkaa pidentää matkaa.

Hakuilun jälkeen tein vielä lyhyet tottikset kentällä molempien kanssa. Vinhan kanssa ensin iloista seuraamista, loppupalkkana siitä pallo. Sitten pallopalkalla nopeita maahanmenoja. Vinha meni yllättävän siististi laittaen heti myös kyynärpäät maahan vaikka olikin aika kierroksilla pallosta. Riemun kanssa seuraamista pieniä pätkiä, välillä nami välillä lelupalkka. Lisäksi pari maahanmenoa.

Loppuviikon olinkin sitten Kuopiossa työreissussa ja koirat sai levätä