Tiistaina meitä oli peko-ryhmässä paikalla lopulta vain neljä. Olisi tullut poissaoloilmot aikasemmin niin olis voitu pyytää joku vierailemaan... Treenattiin siis Pesäkivillä Kälviällä, joten mulla oli kerrankin vain 15 min matka treeneihin yes Paikka on tosi hyvä, mutta pimeällä oli vähän tylsää kun ei oikein nähnyt miten koirat työsti hajuja. Riemu treenasi kolmantena. Yksi maalihenki oli metsän puolella pukeutuneena sadeviittaan ja otsalamppu päällä. Riemu sai hyvin hajun heti lähetyspaikkaan eikä sadeviitta ollut yhtään mörkö. Rullan ottaminen kun kaulassa on myös Leuchtie vaatii siltä vähän keskittymistä, mutta onnistui sekin. Sitten kaksi maalihenkeä kivien välissä. Ei mahdottoman vaikeita piiloja, mutta kunnolla onkaloissa kuitenkin. Molemmat meni hyvin laugh

Vinhalle myös kaksi maalihenkeä isoille kiville ja yksi pienikivisempään kivikkoon kivien taakse. Ensimmäinen haisi nenään hankalasti saavutettavasta onkalosta kivipaaden takaa. Vinha kävi lähellä, mutta jatkoi reitin etsimistä kiertäen toista kautta ja sillä reissulla löytyikin sitten toinen maalihenki. Näytön jälkeen sillä oli aika paljon vauhtia ja nyt se selvitteli toisen maalinaisen hajua tosi kaukaa metsästä saakka. Piilon edessä olevan kivipaaden korkeutta arvoidein pääteltiin että haju nousi tosiaan niin kauas metsään. Miikun Ase teki myös samat lenkit metsässä tuota piilo tarkentaessaan, joten hajun täytyi tosiaan levitä kauas.

Hajujen liikkumista oli noin yleisesti tosi vaikea itse ennustaa viilenevässä illassa. Varmaankin kivet on vielä ilmaa lämpimämpiä eikä hajut liikkuneet ihan yksiselitteisesti tuulen suuntaan.