Sunnuntain epäonnisten nomeilujen jälkeen oli pakko ottaa korjausta maanantaina. Virittelin ihan samanlaisen treenin kuin sunnuntaina: Vien ohjausta varten hankeen kohteen ja valmiiksi 3 damia sen vierelle. Sitten vein 180 astetta toiseen suuntaan tasaiselle 5 damia  näkösälle levälleen. Ja sitten hain Riemuttimen pihasta. Tähän kohtaan on pakko kehua se sama mitä olen jo ennenkin ihastellut: Riemun voi ottaa pihasta myös ilman hihnaa ja se malttaa pysyä mun matkassa vaikka tietää että dameja on saatavilla. Se pystyy myös tekemään ihan oikean näköistä seuraamista vaikka olen juuri vienyt sen nähden damin johonkin odottamaan. Vinha ei todellakaan pystynyt tähän alle 2 vuotiaana ja seuraaminen em. tilanteessa on edelleen sitä kyyryniskameininkiä.

Ensimmäiseksi haetutin Riemulla nuo 5 damia. Ekoilla kehaisin heti (tai oikeastaan jo vähän ennen) kun Riemu tarttui damiin, se palautti miettimättä 3, mutta harkitsi puoli sekuntia neljännen kanssa, eli kun jälellä oli vain kaksi damia. Ikäänkuin se olisi miettinyt että "vaikka 5 damia ei mitenkään mahdu kerralla suuhun niin ehkä 2 voisi kuitenkin onnistua jos oikein yrittää..." Sitten lähetin linjaan kohti merkkiä ihan läheltä niin että heti tokalla loikkauksella Riemu oli jo hangessa. Riemu mietti puolikkaan sekunnin saatuaan ekan damin suuhunsa, mutta ei vaihtanut. Sitten peruutettiin suulin seinään saakka ja uusi eteenlähetys niin että matkaa oli ensin 10 metriä tasaisella sitten toiset 10 hangessa. Sitten käännyttiin, heitin helpon 2 markkeerauksen, käännyttiin ja Riemu haki viimeisen damin merkiltä. Lopuksi se sai hakea markkeeraukset. Se hakee kuuliaisesti sen markkeerausdamin jonka sille ennen lähetystä osoitan. Kaikki meni siis melko lailla putkeen Ainoa virhe oli että Riemu nousi seisomaan kun menin heittämään markkeerausta.

Puuh. Ehkä me nyt sitten kumminkin joskus ehkä uskalletaan niihin taippareihin... ehkä. Joskus 5 vuoden päästä...

Vinha sai tehdä 4 linjaa. Ensin yksi suora, sitten kolme taaksepäin lähetystä. Varasti kerran taaksepäin, lähti jo kun nostin kädet ylös. Mutta ei miettinyt vaihtamista merkillä.