Sunnuntaina ehdin tehdä vielä lisää ohjauksia. Olisi ollut markkeerausten vuoro, mutta kun ei saatu heittäjää kotia metästä ennen pimeää. Tein samanlaisen treenin kuin lauantaina, mutta nyt pihan takana pellolla, suora pitkä linja pitkittäin pellon suuntaisesti.  Laitoin kaikki targetit niin että ne näkyivät juuri ja juuri lähetyspaikalle, tosin oikean puolen törppö näkyi kyllä aika hyvin.Aloitettiin taas seuraamistreenillä, sitten kaksi lähetystä suoraan, etäisyydet 50 ja 80 metriä. Ekalla lähetyksellä Riemu vähän empi ja kaartoi oikeaan matkalla. Sitten vein Riemun oikean ja vasemman targetin keskelle seurauttamalla sitä, pillipysäytin istumaan ja jatkoin itse pysähtymättä omaan lähetyspaikkaani. Lähetys oikealle, nappiin. Vasemman puolen targetti oli vähän liian hyvin piilossa pellon notkelmassa ja lähetyksellä Riemu lähti viistosti eteenpäin eikä suoraan vasemmalle eli se juoksi mun ja targetin väliin eikä nähnyt törppöä. Lähetin uudelleen vähän lyhyemmältä matkalta, sama juttu, vasta kolmannella onnistui. Tuo vasen on ollut aina huonompi, pitää tehdä siihen vielä toistoja pelkällä kosketuskepillä. Voisi vaihtaa myös suuntien treenaukseen nyt alustat sillä ne ei näy niin kauas.

Kun vasen oli saatu ylös, vein targetill uuden damin, seurauttelin Riemua ja sitten lähetin eteen. Tämä hyvä. Perään toinen lähetys josta pillipysäytys. Riemu pysähtyi kyllä, mutta sillä oli koko ajan meno suoraan eteenpäin ja sinnehän se lähti kun lähetin oikealle (siis kohti alkuperäistä suoran linjan targettia). Damia ei ollut ja Riemu tuli helposti pois. Uudella yrityksellä pysäytys ja oikealle lähetys nappiin. Sitten lopuksi vielä pitkä suora linja alkuperäisestä lähetyspaikasta n. 80 m matkalta. Tämä oli aika vaikea kun välissä oli haettu sivutargeteilta. Riemu empi hieman matkalla, mutta vahvistin uudella eteenkäskyllä ja Riemu meni ihan oikeaan paikkaan.

On näemmä ehdottomasti nyt ruvettava häivyttämään targetteja, vähän aikaisemminkin olisin voinut aloittaa.

Maanantaina treenattiin lähihakua. Vein 4 minidamia piiloon 4 eri ruutuun niin ettei koirat nähneet. Riemulle olisi pitänyt ehkä kuitenkin vielä näyttää yksi piilotus, sillä se ei oikein osannut pysyä pienellä alueella, vaan lähti ekasta ruudusta juoksemaan pitkin metsää. Tokan ruudun paikka oli itselleni vähän epäselvä ja kun ei nopeasti löydetty siitä mitään päätin jättää sen Vinhalle. Kolmannessa varmuuden vuoksi näytin Riemulle yhden piilotuksen, sen jälkeen se sai etsiä molemmat damit. Neljäs menikin jo sitten aika hyvin. En ottanut nyt yhtään luoksetuloa, sillä Riemu oli vähän epävarma tehtävästä ja hilkulla kyselemään apuja minulta.

Lopuksi Vinha sai sitten etsiä yhden uudelleen piilotetun damin ja sen mitä ei Riemun kanssa löydetty. Olin aika hyvin kaivanut heinikkoon sen... Perään Vinhalle vielä tarkkuusruudusta yksi esine. Esine oli aika iso (kävelysauvan kärjensuoja), se löytyi tosi nopeasti ja palautui hienosti. Jospa me sitä etsintäkoetta sit Vinhan kanssa ens keväänä...