No niin. Hetken harkintatauon jälkeen otin niin sanotusti tavin kauniiseen käteen ja aloitin Riemun kanssa palautusharjoitukset ihan nollasta. Tein kaksi treeniä tämän päivän aikana, molemmissa n. 2x5 toistoa. Aloitin kuistilla, Riemu nosti tavia käteeni aivan vierestä niin että olin polvillani. Tämä sujui hyvin, ja pääsin vaikeuttamaan hommaa jo niin että nousin kyykkyyn ja lopulta seisomaan. Seuraava treeni illalla kun oltiin käyty välissä kentällä tekemässä vähän viimeistelytreeniä keskiviikkoa varten (meni huonosti ja hyvin). Nyt intoa oli vähän liikaakin ja Riemu vähän mälväsi tavia suussaan mutta ei purrut. Vaikeutin ensin liikaan niin että olin heti seisomassa, mutta kun homma näytti vain hidastuvan menin takaisin alas ja siitä saatiin 5 hyvää toistoa.

Viikonloppuna, sillä aikaa kun me Vinhan kanssa edustettiin Liedossa, Riemu oli isännän kanssa sorsastamassa. Se oli hienosti ajanut sorsan ylös kaislikosta, ei ollut lähtenyt paukkuun vaan palannut Samun luo ja sitten noutanut sorsan kauniisti käteen. Mistähän se voi johtua että tuo lämmin riista palautuu kauniisti käteen, mutta minun pakasteet ei kelpaa...wink  

Lisäksi tänään tehtiin taaksepäin lähetystä kosketuskepillä. Kun häiriönä oli vasemmalla oleva keppi homma sujui hyvin, vain yksi virhe, mutta oikealla oleva keppi oli paljon vaikeampi. Päästiin kuitenkin kivasti eteenpäin.