Viime torstaina sain ortopedin arvion Huiman lonkkakuvista. Pärnänen näki lonkat E/E:nä, ja kirjoitti tulehduskipulääkettä ja glukosamiinia loppuvuodeksi. Nivelessä on tulehdus ja se sekä kipu pitää saada pois jotta Huima käyttäisi takajalkojaan kunnolla ja saataisiin rakennettua sinne lihaskuntoa. Näillä mennään ensi vuoteen ja sitten katsotaan miten poika pärjää. Jos Huima edelleen kipuilee Pärnänen suositteli lonkkaluunpään poistoa molemmista nivelista leikkauksella. Tällä hän on saanut hyviä tuloksia, ainakin kivuttomia kotikoiria. Rimadyliä ja Arthryliä on nyt syöty 5 päivää ja tilanne näyttää ihan kohtuulliselta. Perjantaina kipulääkekuurin aloittamisen jälkeen Huima oli tosi reipas, samoin lauantaina suorastaan riiviö. Niinpä annoin tyhmänä sen juosta vähän vapaana metsässä ja aika pitkään yksin pihalla päivällä.  Lisäksi vielä heittelin sille muutaman kerran damia pihametsikköön. Illalla poika olikin sitten tosi kipeä ja takakoivet näytti suorastaan hervottomilta sen lähtiessä liikkeelle pidemmän paikallaolon jälkeen. Liikunta edelleen siis vain hihnassa, eikä poika ole nyt pariin päivään ontunut vaan ravaa oikein kauniisti. Onneksi se on melko rauhallinen pentu eikä mitenkään kiipeile seinille vaikkei saakkaan juosta ja riekkua. Se on myös lakannut yrittämästä riehumista Vinhan kanssa sisällä. Osansa tähän tosin voi tehdä se että Vinhalla alkoi pe-la juoksu ja se on tosi kärtty Huimalle.

Nyt täytyy vielä vaan keksiä mihin Arthryl pitäisi sekoittaa ettei se maistu ja Huima suostuu syömään. Olen laittanut sen aamun liha-kasvissose annokseen, mutta kun ei nuo kasvikset muutenkaan ole Hempan herkkua jäi tänä aamuna jo koko annos kuppiin Muistelen että Sumppi, joka oli todella nirso ja söi vain sen verran että juuri pysyi hengissä, ei pahasti nirsoillut Arthrylin kanssa, joten vähän hämmästyin ettei se mene Huimalle. Täytynee kokeilla jotain maksalaatikkoa tms. superherkkua.

Huomenna mennään taas vesijuoksumatolle, viime perjantaina oli toinen kerta, ja Hemppa kiipesi vekottimeen oikein innokkaan oloisena. Sain pikemminkin vähän pidätellä sitä