Paikkamakuu: Suht ok, ei ole mielestäni nyt käännellyt takapuoltaan, eli vaihtanut lonkka-asentoa puolelta toiselle. Syksyllä lenkillä tapahtuneiden koirien päällehyökkäysten (1xsakemanni, 2xtanskandoggi, 1xsaksanseisoja + se lapinkoira) jälkeen Vinha jännitti Kannuksen hallissa myös paikkamakuuta jopa niin että meni ihan hilseelle, mutta nyt on taas mielestäni rento. Ajat olleet aika lyhyitä, ehkä maksimissaan sen 4 minuuttia.

Seuraaminen: Paikka ja suoruus parantuneet kun hidastin omaa vauhtia ja treenasin Jessican ohjeiden mukaan. Edistää vielä kun on vähän turhan innoissaan. Epätarkkuutta käännöksessä oikealle, vasen yleensä hyvä. Täyskäännös vasemmalle tahtoo jäädä puolitiehen. Askelsiirtymät pääosin hyvät, perusasento pitäisi saada suoremmaksi näissä. Seuraamispaikka juoksussa liian väljä.

Liikkestä istuminen: Voisi olla nopeampi, mutta kohtuullisen varma. Ohjaajan ylimääräiset kädenliikkeet pitäisi saada pois. Nostan kättä koiran istuessa jotta en löisi sitä päähän kun itse jatkan matkaa ja se pysähtyy, ja tuomarit tulkitsevat tämän käsiavuksi. Eikä auta sanoa ettei se ymmärrä käsiapuja kun ei sitä ole opetettu istumaan kädellä ohjaten. Tähän tarvitsisin jonkun vahtimaan omaa liikettäni.

Luoksetulo: