Pikku Rii oli eilen jotenkin väsynyt ja vaisu koko päivän. Aamulla aikaisin tein sen kanssa vähän maahanmenoa (siitä toisalla), ja päivällä oli tarkoitus jatkaa, mutta Riemu tuntui vain nukkuvan. Se oli kyllä ulkona pariin otteeseen Voiman kanssa, aika pitkänkin ajan kun tein noita jälkiä ja ajattelin että ovat vain juosseet Voiman kanssa ja että kylmä vie voimia ulkona kun pakkasta oli kuitenkin 13-14 astetta. Kun kutsuin Riemua jälkireeniin se ei tullut millään, viipyi jossain talon takana ja lopulta tuli jotenkin pelästyneen näköisenä. Jäljellä oli kuitenkin ihan ok, ja sen perään laitoin neidin sisälle nukkumaan. Illalla katsoin sitten neidin suuhun ja huomasin että maitokulmahampaista on enää yksi (!!) jäljellä eikä rautakulmureita vielä paljon näy. Samoin poskesta puuttuu yksi hammas jonka kohdalla oli kuoppa ja sen pohjalla pikkuisen valkoista rautahammasta. Ei siis ihme jos väsyttää ja on varmaan suukin kipeä. Ikinä ennen ei ole pennuilta lähtenee kulmurit tuolla tavalla, aina niitä on ollut jossain kohtaa sekä maito- että rautahammas suussa. Veikkaampa että Voiman kanssa painiminen on vähän "auttanut" asiaa. Mitenhän väkivaltaista tuo hampainen lähteminen mahtaa olla ollut

Lisäksi myöhemmin illalla Riemu ontui jompaa kumpaa takajalkaa Se ilmeisesti jotenkin venäytti toisen takasen heti tuloviikollaan painittuaan Voiman kanssa. Vaiva meni kuitenkin nopeasti ohi levolla. Samoin se ehkä ontui toista takasta joskus alkusyksystä, mutta en ollut ihan varma ontuiko se vai kuvittelinko vain. Mutta eilen tuo oli kyllä ihan selvää. Se ontui kahdesti heti noustuaan nukkumasta, hetken päästä kulki kuitenkin aivan normaalisti. Aamulla ei tietenkään lenkille, illalla olin käynyt Riemun kanssa isompien koirien lenkin jälkeen liikennemerkillä ennenkuin tuo ontuminen ilmeni.

Pikku Rii on muuten jo melkein kaksi kiloa suurempi kuin Voima. Viime viikolla se painoi jo 15 kg, painoa oli tullut kilo viikon aikana!!! Syynä varmaankin se että Riemu pääsi pariin kertaan varastamaan Voiman ruuat. Tällä viikolla on oltu tarkkana, saas nähdä mitä paino on kun illalla punnitaan.