Jep, takaisin perusteisiin. Kriteerin ja vahvistetiheyden tarkastaminen auttoi ja seuraamistreenit ovat viime viikolla maistuneet räntäsateista huolimatta oikein hyvälle. Jatkoin häiriöttömässä paikassa eli kotipihalla kontatinpitämisajan kasvattamista  ja nyt ollaan Spectorin vahvisteaikatauluissa tasolla 5. Todellakin, vasta tasolla 5 vaikka tätä on jo tehty aika pitkään. Kauheasti hukkaan aikaa kun en pysy kriteerissäni ja malta nostaa sitä tasaisesti vaan harpon sinne tänne... Otin käyttöön myös Annan neuvon yllätyksellisyydestä ja sovelsin sitä niin että vaikka pääpaino treenissä on kontaktin pitämisessä sivulla otan välillä pieniä askelia eteen tai taakse tai teen käännöksiä. Näissä Riemu pystyy pitämään kontaktin tiiviisti pudottamatta sitä edes puoliksi lähtiessäni liikkeelle :D Jes!! Vau!! Siistiä!!! Ainaskin mun mielestä näyttää ihan sikahyvälle :D Ja kohta sitten varmaan huomaan että sen peppu harottaa sivulle tai se lähtee liikkeelle umpivinossa tai jotain muuta (tosi tosi fataalia ;) ;) )

Lisäksi aloitin viime viikolla kahden ämpärin kiertotreenin laatikkopistoa varten. Rimputtimen mielestä ämpärit pitää kiertää AINA vasemmalta oikealle, joten suunnan kääntämisessä meni hetki, ja lisämausteena se vielä joka toisella kerralla hyppäsi suoraan ämpäreiden yli. Mutta lopulta homma näytti jo hyvältä, ämpäreiden välissä oli noin 30 senttiä ja lähetin n. 5 m päästä.

Sit kun vielä keksin miten saan Riemun ojentamaan päänsä ajoissa kun se tuo noutokapulaa :) Dameilla se itseasiassa vähän tekee sitä, huomasin lauantaina.