Maanantaina startattiin Riemuttimen kanssa ekaa kertaa tokossa. Koe oli Kannuksen hallissa, joten paikka oli tuttu, mutta olihan siellä paljon enemmän väkeä kuin koskaan treeneissä. Tuomarina Tiina Laakko.

Etukäteen jännitin luoksepäästävyyttä ja paikkamakuuta eniten, arvelin että jos paikkamakuu menee hyvin voidaan saada ykkönen. Liikkeestä maahanmeno meni torstain kokeenomaisessa treenissä pipariksi, joten arvasin myös että niin se saattaa mennä nytkin. Jännityksestäni huolimatta luoksepäästävyys meni ihan ok. Riemu nousi kun tuomari tuli, mutta oli kuulemma kuitenkin heiluttanut häntää eikä pakittanut pahasti taakseni. Samoin paikkamakuu meni odottamaani paremmin, Riemua jännitti kyllä ja se vähän rauhoitteli, mutta korjasi asentoa vain kerran eikä silloinkaan tullut eteenpäin. Molemmista kymppi.

Oltiin alokasluokan kolmanneksi viimeisenä, joten paikkamakuun jälkeen oli aika pitkästi odottelua. Riemu otti rennosti ja lyhyt pissakäynti + pientä virittelyä ja se oli taas skarppina menossa kehään. En jännittänyt yksittäisliikkeitä enää niin paljon, mutta jännitin kuitenkin. Onneksi Riemu ei siitä välitä, vaan se teki liikkeet ihan niinkuin treeneissäkin. Molemmissa seuraamisissa pientä poikittamista, hihnaseuruussa lisäksi viimeinen perusasento tuli vähän viiveellä. 8,5 ja 9. Liikkeestä maahameno 0, jäi seisomaan. Luoksetulo muuten hyvä, mutta jostain syystä ei tullut perusasentoon ekalla käskyllä, siitä siis 8. Sitten liikkeestä seisominen, oli kuulemma napakka ja varma 10. Hyppy myös 10. Kokonaisvaikutus 9. Yhteensä 166 pistettä, 1 tulos ja 3 sija :D <3 Ja pokaalikin saatiin ;)