Viikonlopun rauniotreenit olikin sovittu lauantaiksi eikä sunnuntaille kuten muistin, joten Vinhalle tuli melko tiivis treenipäivä. Savustettiin aluetta, muttei kovin pahasti, eikä Vinha tuntunut välittävän savusta ollenkaan. Otin kolme maalihenkeä, jotka laitettiin piiloon yksitellen. En tiennyt maalihenkien paikkoja, ainoastaan suunnan ja maalihenget jäivät löytymisen jälkeen piiloihin. Ensimmäinen löytyi aika nopeasti laatikosta puukolmioiden vierestä. Ihan ok ilmaisu. Sitten lähettelin Vinhaa parille kasalle ja toinen maalihenki löytyi kohtuullisen savustettuna tornin rinteessä olevasta laatikosta. Vinha meni kasalle eri reittiä kuin minä, ja ilmaisemaan lähtiessä sillä oli vähän osoite hukassa. Meinasi mennä ensin Eijan viereen, mutta hoksasi sitten minut. Näytölle mennessä pysähtyi ensin toisen, edellisellä koiralla käytössä olleen piilon eteen, mutta jatkoi siitä itse oikealle piilolle. Tästä jatkettiin tornikasan ympäri, ja Vinha kierteli selvästi piiloja. Äkkiä koirat vaan oppii sen oman radan piilot vaikkei kovin usein treenaisikaan. Tässä kohtaa kuljettiin hetken matkaa kohti ekaa piiloa, mutta Vinhaa ei tuntunut tässä kohtaa tai muutenkaan ollenkaan vaivaavan se ettei maalihenkiä nostettu. Kolmas maalihenki löytyi sitten männyn alta myös vähän savustettuna, seisoin korkealla betonielementtien päällä kun Vinha toi rullaa, ei ongelmia. Aika hyvä treeni taas. Tykkään kovasti siitä että Vinha liikkuu rauhallisemmin, samoin se malttaa nyt tarkentaa maalihenkien sijainnin paljon paremmin.

Riemun kontaktitreenit menee hyvin, se tosin ei jää makupalan syötyään eteen vaan menee kauemmaksi, mutta tähän lienee syynä koko. Tilliäinen on vielä niin matalalla, ettei se pysty ottamaan katsekontaktia jos on aivan edessäni. Lisäksi aloitin kosketuskepin opettamisen ja Riemu tajusi homman idean tosi nopeasti. Kaksi treeniä on nyt tehty, kepin kärki vielä noin 30 senttiä namikädestä ja lähellä koiran nenää.

Voiman kanssa vaihdoin tiilen koivupölkkyyn ja pääsin sunnuntaina jo naksuttamaan takajalkojen liikkeestä kun etujalat pysyvät ylhäällä. Vähän hapuilevaa ja lisäksi pentu oli liian väsynyt joten homma meni vähän haukuskeluksi, mutta ehkä se sai idean päästä kiinni. Helposti tulee vaan ees taas sahaamista joten täytyy olla tarkkana että saan sivuttaisliikettä takajaloille. Koivupölkky on "Vinhakokoa" ja Voimalle vähän turhan korkea, toivottavasti löydetään parempi.