Keskiviikkona Minna kävi hieromassa Vinhan ja Voiman. Vinhalla oli jumia selässä, mutta se aukesi hyvin. Voimalla samoin, ei pahasti, mutta sen verran että tuntui koirassakin. Se antoi kohtuullisesti hieroa, mutta paikallaan pysyminen ei tosiaan ole sen vahvuuksia...

Myöhemmin illalla tehtiin Riemulle 6 piston ilmasutreeni omassa metsässä. Lähetin ensin 3 kertaa perunapellon puolelta, Riemu teki hienoja suoria pistoja myötätuuleen, se meni ihan täysillä ja teki ilmaisut tosi hienosti. Sitten toiset 3 Niemen pellolta metsään, 2 ekaa meni edelleen loistavasti mutta vikalla pudotti rullan liian aikaisin. Lähetin uusiksi ja nyt rulla pysyi suussa perille asti. Menipä hienosti Kunpa saataisiin joku päivä homma sujumaan noin muuallakin.

Tänään lauantaina treenattiin kaatosateessa vähän sitä sun tätä Riemulle mm. 4 pistoa ilmasua. Samalla idealla kuin keskiviikkona, Samu eteni metsässä aina n. 30 metriä seuraavaa pistoa varten ja meni samalla myös vähän syvemmälle. 2 ekaa mallikkaasti, kolmannella etäisyys lähetyspaikasta maalimiehelle oli jo liki 50 metriä ja rulla putosi liian aikaisin. Kolmannelle Samu tuli vähän lähemmäksi ja nyt rullakin pysyi perille "kiitos"-sanaan asti. Vikalla pistolla jälleen rullanpudotus liian aikaisin, tokalla onnistui. Huolimatta siitä että tätä ennen Riemu oli jo tehnyt hakua ja yhden vesi/suomarkkeerauksen, sillä oli ihan reipas vauhti.