Marraskuun loppupuolella kuvailin Vinhan ja Riemun pari kotitreeniä, ovat jääneet kuukaudeksi lojumaan muistikortille.

Ekana Vinhan sivulletuloa takaa kiertäen, tämä on kaikkiaan toinen treeni.

http://www.youtube.com/watch?v=A9cU-sz9ZwM

Tein myös sivulletuloa takaa kiertäen oikealle. Ajatuksena näissä on oikeastaan vain jumpata koiraa, se on paljon seuraamistreenin takia toispuoleinen. Ja onhan se hyvää jumppaa aivoillekin tehdä vähän jotain uutta.

http://www.youtube.com/watch?v=RFSOc2LzQ8U

Sitten Riemun pk-noutoa. Nome-noutohan sujuu kyllä hyvin, mutta tuo eteenistuminen noutoesineen kanssa oli sille alkuun vaikeaa. Treenasin tyhmästi heti puisella noutokapulalla joka putosi pari kertaa Riemun ja pari mun varpaille ja sittenhän Rimpula ei halunnut enää koskeakkaan noutokapulaan. Vaihdoin pehmeään noutokapulaan ja teinPremacin-periaatetta (?) hyödyntäen niin että sanoin ota, kun esine tuli käteen sanoin tänne ja naksautin & palkkasin eteen istumisesta. Kun tätä oli tehty riittävästi, onnistuikin homma niinpäin että ota-vihjeen jälkeen sanoin suoraan tänne ja sain luovutuksen eteeni. Tämä menee hyvin pehmeällä noutoesineellä ja tiskiharjalla, mutta puisen kapulan kanssa on vielä töitä tehtävänä. Videossa näkyy että en uskalla antaa Riemun tehdä virhettä vaan autan sitä vähän liikaakin ja pudotan lennossa kriteeriä kun meinaa mennä pieleen. Tämä siksi että se saattaa lopettaa puisen kapulan noutamisen jo yhdenkin virheen jälkeen.

http://www.youtube.com/watch?v=cRWBZcfhIDE

Ja sitte lopuksi vielä istu-maahan-seiso erottelua kosketuskepin kanssa Riemulle. Tämä oli varmaan ensimmäinen kerta kun otin kaikki kolme asentoa. Ei ollu ihan helppoa.

http://www.youtube.com/watch?v=mIh6Oxg_l40

Harmi että Voiman nouto- ja istu-maahan-seiso erottelutreenit jäi kuvaamatta. Se on tosi näppärä poika tuossa erottelussa.