Keskiviikkona ehdittiin taas peko-treeneihin, tällä kertaa oltiin raunioilla. Tuulinen keli, sellainen "pahin mahdollinen koekeli Vinhalle", joten päätin ottaa kolme maalihenkeä koko alueelle niin että en tiennyt sijainteja. Lähdin liikkelle myötätuuleen "vasemmasta takakulmasta", siis aidan vierestä, talon puolelta. Tarkoituksena siksakata alueen halki ensin tornin takaa, sitten tornin edestä ja lopuksi "etummaisten kasojen välistä. Alku menikin suunnitelman mukaan, mutta sitten Vinha vähän muutti sitä Ensimmäinen maalihenki löytyi syvästä kaivosta, Vinha pyörähti kasan etupuolella, tarkisti kaivon ja otti aika nopeasti rullan. Luulen että se käyttää osin hyödykseen kaivoon menoreitin eli tässä tapauksessa kannen tuoretta hajua. Sitten tarkistettiin vielä takimmaiset kasat ja jatkettiin tornille. Vinha kävi tornin alimmassa ja ekassa kerroksessa ja luulin sen työstävän hajua joten jäin vähän junnaamaan tornille. Mun olisi pitänyt kuitenkin ymmärtää ettei tornissa ole ketään sillä Vinha kävi keskikerrokseen vievien portaiden juurella, mutta ei lähtenyt ylös. Jäin itse siis tornille kun koira jatkoi jo eteenpäin, löysi maalinaisen vaakaputkesta ja ilmaisi. Vinha tuodessa rullaa olin itse kävelemässä tornin läpi ja Vinha joutui tuomaan rullan mulle seläntakaa kapeaa lankkusiltaa. Näytölle se pyörähti jostain syystä tikapuiden alaosaan ja jäi sitten vähän hölmistyneenä viereeni. Laitoin sen hakemaan rullan uusiksi ja nyt ilmaisu meni nappiin. Vaakaputkelta jatkoin tarkistamaan puukolmiot ja kasat, ja kun olin jatkamassa tornin etupuoleiselle käytävälle Vinha sai hajun etummaisesta kasasta uudesta kannettomasta pystykaivosta. Reitti kaivolle löytyi nopeasti ja miettimättä. Äkkiä ne oppii nuo piilot ja reitit, tällekin kaivolle piti ensimmäisellä kerralla hiukan miettiä reittiä.

Riemu kävi jälleen etsimässä kolme maalihenkeä, tällä kertaa piiloina sama vaakaputki kuin Vinhalla, yksi pystykaivo keskikasalla (eka pystykaivo Riemulle) ja lopuksi avoin betonilaatikko tornin takaosassa. Neiti on varsin liikkuvainen ja varma jaloistaan.

Treenien jälkeen kävin vielä kentällä ottamassa vähän tottista Vinhan kanssa. Seuraaminen, jäävistä maahanmeno juoksusta mutta ei siitä luoksetuloa ja sitten pari eteenmenoa kosketuskepillä. Vinha kyttää eteenmenolupaa samalla tavalla kuin ennenkin, mutta menee nyt nopeasti ekasta käskystä maahan. Voi tomisipa tämä myös kokeessa! Lopuksi hyppyjä pallon kanssa. Otin ensin kolme lautaa pois, hyppyytin ees-taas, sitten lisäsin laudan, hyppyytin kaksi kertaa ees-taas niin että seisoin itse esteen vieressä katsomassa miltä hyppy näyttää ja lopuksi lisäsin vielä yhden laudan ja otin 90 sentistä 4 hyppyä. Vähän on vielä räpiköimisen näköistä, mutta paranee koko ajan. Minna kävi maanantaina hieromassa Vinhan toisen kerran. Pikkuisen löytyi vielä jumeja, mutta ei sellaisia kuin ensimmäisellä kerralla, ja hieronnalla kuulemma aukesi tosi hyvin. Eli lihasten puolesta hyppyjen pitäisi nyt alkaa sujua. Toivottavasti tekniikkakin vielä löytyy.