Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna oltiin tyttöjen kanssa Marjutilla. Ehdittiin reippaina treenata kahteen kertaan, ensin lauantaina Astra Zenecalla ja sitten sunnuntaina ilmasuja. Astralla Vinhalla oli ensin vaikea maalihenki. Pete oli mennyt henkilönostimen koriin ja oli n. 1,5 m korkeudella kyyristyneenä "mytyksi". Vinha paikallisti hajun aika nopeasti, mutta ei päässyt omasta mielestään riittävän lähelle eikä tuonut rullaa vaan haki ja haki reittiä maalihengelle. Jouduin odottelemaa jonkin aikaa että se malttoi tuoda rullan. Seuraava maalihenki oli kontin takana hangessa ja viimeinen rakennuksen takana hangessa. Nämä olivat normihelppoja.

Riemu treenasi irtorullilla, jonnin verran sättäämistä, kertaalleen rulla putosi ennen aikojaan, mutta keskiarvona parempi kuin Närvilän treeneissä ed. viikolla.

Sunnuntaina sitten ilmasuja Marjutin pihan edustalla. Riemulle nyt ensimmäiset kiintorullailmasut ulkona. Etäisyys ensin tosi pieni ja koira oli vähän toisaikainen, se mietti rullan ottamista pitkään ja haahuili vähän niitä näitä. Otin sitten riskillä lisää etäisyyttä ja sain koiraan sopivasti lisää intoa. Nyt meni paremmin. 3x5 toistoa matkaa vähän vaihdellen. Lopuksi koko ketju. Meni aika kivasti Taitava Riemu Se tuo kovin keskittyneesti rullaa ja ravaa sitä tuodessaan vaikka sitten näytölle menisikin laukalla.

Seuraavalla viikolla tehtiin kotona rullailmasua isännän kanssa ja jokainen toisto meni ihan nappiin. Pidensin matkaa jo n. 20 metriin. Ainoa ongelma oli että Riemu meinaa lähteä näytölle kun sanon kiitos jotta se irrottaisi rullasta. Täytyy olla nopeana makupalan kanssa, ja ottaa vielä käsi mukaan irrotukseen. Irtorullathan se on tottunut irrottamaan käteeni joten irrotusvihje ei taida olla sille ihan selvä.